U bent hier

Nieuws

12 september 2019

Sinds 1 september heeft elke werknemer jaarlijks recht op 125 uren Vlaams opleidingsverlof (VOV)

11 september 2019

ESF lanceert twee innovatie-oproepen: Innovatie door Exploratie (IDE) en Innovatie door Adaptatie (IDA). In beide oproepen vertrekken projecten van een uitdaging op de arbeidsmarkt en ontwikkelen ze een nieuwe dienstverlening waarmee de positie van werkenden, werkzoekenden en inactieven versterkt wordt.

29 augustus 2019

Ondernemingen zetten alsmaar meer in op teams. Logisch: samen zijn we sterker, niet? En toch krijgen teams ook te maken met moeilijkheden of uitdagingen.

29 augustus 2019

Wist je dat Vlaamse bedienden gemiddeld 5,5 uur stilzitten op een werkdag? En dat daar gezondheidsrisico’s aan verbonden zijn? Daarom lanceerde het Vlaams Instituut Gezond Leven ‘wisselwerken’. Dat is elk half uur even rechtstaan van je stoel.  

18 juli 2019
Leidinggevenden

De beheerders van het Sociaal Fonds SCW lanceren in het najaar 2019 een project rond loopbaan-, preventie- en welzijnsbeleid op maat van de socioculturele sector.

02 juli 2019
SERV iedereen aan boord

De Vlaamse sociale partners (ABVV, Unizo, ACV, VOKA, ACLVB, Boerenbond en Verso) hebben een akkoord afgesloten om de krapte en de competentiemismatch op de arbeidsmarkt aan te pakken. In ‘Iedereen aan boord’ schuiven ze een twintigtal hervormingsvoorstellen naar voren.

02 juli 2019
gezond op de werkvloer

Wil jouw onderneming een gezondheidsactieplan opmaken, maar heb je er geen ideeën of middelen voor? Goed nieuws! Je kan er nog subsidies voor krijgen binnen het project Gezond op de werkvloer.

Pagina's