U bent hier

Checklist Diversiteit met online rapport op maat

diversiteit

Met de online Checklist Diversiteit van HRwijs ga je na of je organisatie rekening houdt met verschillen tussen medewerkers. Vul de vragenlijst online in en bekijk meteen het rapport op maat, met bijhorende tips

Is alles in het werk gesteld om iedereen gelijke kansen en voldoende rechten te geven, ongeacht zijn of haar leeftijd, geslacht, afkomst, religie, seksuele voorkeur of eventuele fysieke beperking?

Een lijst van concrete vragen maakt het je makkelijk. Zijn je vacatures in toegankelijke taal geschreven? Is er ruimte voor gebed? Is het werk van je medewerkers afgestemd op hun leeftijd en hun privésituatie? Kunnen medewerkers lang genoeg op vakantie om hun thuisland te bezoeken? Wordt er bij selecties rekening gehouden met de complementariteit in een team? Is het kantoor rolstoeltoegankelijk?  

Je kunt de checklist online invullen. Ook kan er een medewerker van HRwijs gratis bij je organisatie langskomen om de checklist mee door te nemen, aandachtspunten aan te brengen en tips mee te geven.

Fatma Qorlazja – fatma@hrwijs.be, 0473 83 52 32

Opleidingen VIVO

VIVO, het Vlaams Instituut voor Vorming en Opleiding, organiseert doorlopend opleidingen over diversiteit

ESF-project Ieder Talent Telt

Deze online tool werd opgebouwd in het kader van het project Ieder Talent Telt, waarin mensen met een migratieachtergrond naar een job in de social profit worden geleid. 

logo.jpg

ESF investeert in jouw toekomst.

Voor wie? 

Leidinggevenden en HR-medewerkers

Ontwikkeld door: 

HRwijs

Strategisch HR-beleid