U bent hier

Organisatiebezoek voor arbeidsbemiddelaars - Familiehulp regio Groot-Leuven en Halen

Datum:
18-01-2018
Plaats:

Familiehulp - regiokantoor Leuven Martelarenlaan 6A 3010 Leuven

Prijs: 
€0
Website: 

www.familiehulp.be

VOLZET - INSCHRIJVEN NIET MEER MOGELIJK

Als arbeidsbemiddelaar heb je de verantwoordelijkheid om op zoek te gaan naar een geschikte plaats voor werkzoekenden op de arbeidsmarkt. Dat is niet altijd eenvoudig als je de onderneming en haar cultuur en verwachtingen niet kent. Verso en VDAB wilden daar wat aan doen en startten begin 2017 een samenwerkingsovereenkomst. We organiseren samen een reeks bedrijfsbezoeken om arbeidsbemiddelaars in contact te brengen met sociale ondernemingen. Je wordt als arbeidsbemiddelaar alvast vriendelijk uitgenodigd bij Familiehulp - regio Leuven en Halen op 18 januari.  

Familiehulp is dé partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Jong en oud, alleenstaanden en gezinnen, mantelzorgers en mensen met een zorgbehoefte kunnen ons met een gerust hart hun vragen toevertrouwen. Wij zijn altijd in de buurt met een antwoord op hun maat. Meer dan 76.500 mensen stellen hun vertrouwen in ons.

Familiehulp is altijd in beweging en groeit elke dag. Daarom hebben ze veel nieuwe collega’s nodig. Ken jij iemand die op zoek is naar een job en wel geschikt is voor een functie in deze organisatie? Of heb je algemeen interesse in de sector? Dan ben je zeker welkom tijdens de voorstelling van de werking, profielen, het personeelsbeleid en zo meer!

Schrijf in voor vrijdag 12 januari 2018.

Agenda

  • 9.30 uur: onthaal met koffie
  • 09.50 uur: korte toelichting door Mieke Mertens, HRwijs-adviseur, over HRwijs en het doel van het bedrijfsbezoek
  • 10.00 uur: toelichting door Eva Strubbe, manager medewerkersbeleid
    • Voorstelling van de organisatie, de uitbreiding voor personeel en de visie op personeelsbeleid
    • Voorstelling van gezochte profielen
  • 11.10 uur: Op zoek naar een job in de zorgsector? VDAB ondersteunt je bij de toeleiding - Marleen Van Den Bossche licht toe hoe de VDAB ook arbeidsbemiddelaars kan inschakelen. 

12.15 uur: afronding met broodjes

Ik schrijf me in

Tijdens de kick-off van deze roadtour bedrijfsbezoeken - bij kinderopvangorganisatie Infano vzw - kwam RINGtv langs! Klik op de foto om de reportage te bekijken. 

Bedrijfsbezoeken Verso-VDAB

Voor wie?: 

Arbeidsbemiddelaars, jobconsulenten, loopbaanbegeleiders...